In de zomer heb je eindelijk weer eens de tijd om de projecten van het afgelopen jaar te bezoeken. De afgelopen periode hebben we veel omvormingsprojecten gedaan. Groen voor bestrating, biodiversiteit voor monoculturen. Met ecologische mengsels is het altijd pionieren, maar met de juiste partners (Heem) is het beeld nu zoals we het willen hebben. Met vaste planten is dat beeld min of meer na een halfjaar al bereikt. De verhouding tussen bomen en heesters zal in de komende jaren steeds beter worden. Vaste planten zijn een prima middel om de acceptatie bij bewoners voor elkaar te krijgen. 

 

Prijzen

Het is altijd fijn als een project waaraan je hebt gewerkt voor een prijs wordt genomineerd. Gelukkig hadden wij daar de afgelopen periode regelmatig mee te maken. Vorig jaar kreeg het ontwerp voor het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp de Nationale Heemprijs. Nu is een tuinontwerp dat wij hebben ontworpen genomineerd voor de tuin van het jaar. Daarnaast doet een zwemvijver waaraan wij hebben gewerkt mee voor de prijs voor de mooiste zwemvijver.

Dat is allemaal heel leuk en eervol. Maar het is alleen maar mogelijk door de samenwerking met goede, enthousiaste en professionele bedrijven. Alleen op die manier halen we het beste in ons naar boven.

Wie wij zijn

Contact Gegevens

Kerkewijk 65
3901 EC Veenendaal

Tel: +31 (0)318 860 008
Mail: hager@hagerhuigens.nl

Klik hier voor ons contactformulier

Onze projecten